Wie zijn wij??

 

Creatief zijn heeft bij Maarten altijd in zijn vingers gezeten, daarnaast speelde hij ook graag met vuur en eten, wat heef geresulteerd in het koken met de barbecue. Since 2018 is Maarten officieel demonstratie chef van Big Green Egg en je vind hem dan ook door heel Nederland met zijn eitjes! Maarten die van origine een muziek producer is met een Internationale dj carrière heeft zijn creativiteit toegepast binnen het barbecuen, dit resulteerde in een mooie samen werking met diverse barbecue merken. Voordat hij Leontien leerde kennen kon hij niet eens een ei bakken en nu rookt hij ze op de Big Green Egg. Van hamburger op de barbecue tot aan een heel varken op vuur niets is hem te gek.

Dames achter de barbecue dat moet volgens Leontien vaker voor komen, zij zegt altijd vrouwen kunnen net zo goed met vuur en vlees omgaan als mannen! Naast haar fulltime baan creëert zijn uiteenlopende gerechten van vlees, vis en groenten tot aan Award Winning bbq desserts, ze maakt ook taarten (tien's dreamcakes) en daarvan bakt ze de basis op de Big Green Egg XL. Ze heeft ook een ladies only workshop opgezet, waarbij dames aan de gang gaan met de barbecue en veel verschillende bereidingen gaan doen met als hoofd thema Zoete Bereidingen op de barbecue.Bijna al onze bereiding doen wij Low 'n Slow op onze Big Green Eggs en Smokers. Wij werken graag met het varkensvlees van Heyde Hoeve wat ook uit ons dorp Nuenen komt. 

Wij zijngespecialiseerd in het geven workshops, daarvoor werken wij samen met verschillende partners: Heyde Hoeve vlees in Nuenen en de Watermolen van Opwetten . Je gaat tijdens een workshop zelf aan de slag met de barbecue en leert alles over temperatuur controle, rookhout, houtskool etc. 

Onze Big Green Egg workshops zijn officieel erkent door Big Green Egg Nederland en wij werken dan ook volgens hun maat staven.


Leuk dat je onze website bezoekt en wie weet tot gauw op 1 van onze cateringen of workshops!