Wij zijn de LightTown Smokers... 

Ooit als een BBQ wedstrijd team begonnen en inmiddels uit gegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in barbecue workshops, demonstraties en live cooking op locatie. Gedreven vanuit passie en kennis die we de afgelopen jaren op hebben gedaan. 

Onze workshops gaan met name over het gebruik van de BBQen het toepassen van verschillende technieken met de BBQ. Verwacht een gezellige middag/avond vol met informatie waarbij je zelf aan de gang gaat! Onze Big Green Egg workshops zijn gecertifieerd door Big Green Egg!

Door ervaring en kennis zijn onze workshops ook in te zetten als team building!


Voor live cooking met de Big Green Egg op locatie door ons ook wel catering 2.0 genoemd ben je bij ons aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat uw feest of aangelegenheid verloopt met een aangenaam culinair feest van de barbecue. 


*** Wij werken uitsluitend op afspraak en bezorgen geen eten aan huis. Wij verhuren geen BBQ's en leveren ook geen vlees pakketten. 


IVM de huidige situatie rondom de corona crisis in Nederland werken wij met aangepaste maatregelen, we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Overheid tijdens onze workshops en werkzaamheden op locatie. Ben je aanwezig bij 1 van onze workshops of andere werkzaamheden, gebruik dan je gezonde verstand en houd je aan de regels! Als we dat allemaal doen, zijn wet het virus sneller de baas!

Op dit moment worden er geen bbq workshops gegeven en ook geen live cookings of demonstraties. Uiteraard kunt u gewoon een datum met ons plannen, we moeten dan alleen hopen dat er versoepeling van de corona regels plaats vind waardoor wij de opdracht door kunnen laten gaan!


Via deze weg neemt u contact met ons op.

Email: Info@lighttownsmokers.nl

Telefoon: 06-28979570 (Laat een berichtje achter via whatsapp en we reageren zsm of bellen even terug)

   

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram