Welkom op de website van de LightTown Smokers en Lighttown Barbecue.

Ik Maarten en mijn partner Leontien proberen onze passie voor spelen met vuur, vlees, vis, rook en groenten over te brengen door middel van workshops en show cooking.


Voor het inschrijven bij een workshop van Vuur En Rook volg de link op onze website naar de agenda van Vuur en Rook, voor een workshop met de Quoco klik je op de link van Quoco!

Voor een privé workshop geld een minimale groepsgrote van 10 personen, prijs, menu, datum en tijd zijn in overleg. Het beste kun je even mailen of een berichtje sturen via whatsapp, omdat wij veel onderweg zijn is bellen vaak lastiger.


Email: Info@lighttownsmokers.nl

Whatsapp: 0628979570


 

 


Onze Big Green Egg workshops dragen met trots het keurmerk van Big Green Egg Europe! Het keurmerk is in leven geroepen om de kwaliteit van de workshops te waarborgen en wij zijn heel erg blij met deze herkenning.


Sinds 2022 zijn wij ook partner van het fantastische merk Quoco waarvoor wij de culinaire en promotionele invulling voor onze rekening zullen nemen. Van verkoop training tot aan workshops en uiteraard maken wij gebruik van deze mooie bbq tijdens onze catering.


  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram