Wij zijn de LightTown Smokers... 

Ooit als een BBQ wedstrijd team begonnen en inmiddels uit gegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in barbecue workshops, demonstraties en live cooking op locatie. Gedreven vanuit passie en kennis die we de afgelopen jaren op hebben gedaan. 

Onze workshops gaan met name om het gebruik van de BBQ en het toepassen van verschillende technieken met de BBQ. Verwacht een gezellige middag of avond vol met informatie waarbij je zelf aan de gang gaat met bijvoorbeeld de Big Green Egg! Een workshop kun je volgen op 1 van onze locaties of vanaf 10 personen op uw eigen locatie in heel Nederland. 

Een workshop kan ook worden toegepast in het kader van teambuilding neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor live cooking met de Big Green Egg op locatie door ons ook wel catering 2.0 genoemd ben je bij ons aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat uw feest of aangelegenheid verloopt met een aangenaam culinair feest van de barbecue. 


*** Wij werken uitsluitend op afspraak en bezorgen geen eten aan huis. Wij verhuren geen BBQ's en leveren ook geen vlees pakketten. 


IVM de huidige situatie rondom de corona crisis in Nederland werken wij met aangepaste maatregelen, we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Overheid tijdens onze workshops en werkzaam heden op locatie. Ben je aanwezig bij 1 van onze workshops of andere werkzaamheden, gebruik dan je gezonde verstand en houd je aan de regels! Als we dat allemaal doen, zijn wet het virus sneller de baas!


Via deze weg neemt u contact met ons op.

Email: Info@lighttownsmokers.nl

Telefoon: 06-28979570 (Laat een berichtje achter via whatsapp en we reageren zsm of bellen even terug)