Workshops

Bij onze workshops vinden wij het belangrijk dat u zelf aan de slag gaat met een barbecue, uw eigen gerechten maakt en op eet tijdens het gezelschap van de workshop groep. U krijgt alle aandacht en er word van alles uitgelegd over het gebruikt van de bbq. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de groepen klein te houden van 8 tot maximaal 16 personen.

Voor de Big Green Egg cursus is het niet vereist om een Big Green Egg thuis te hebben staan, iedere (keramische) bbq is prima (van gas tot aan houtskool) Wij weten het nodige van andere merken om u daar mee opgang te helpen. Zelf als u er geen heeft staan is het leuk omdat je dan de kans krijgt om ermee te werken en kennis te maken met deze mooie barbecue.

Tijdens onze workshops streven wij ernaar om iedereen te laten werken met een barbecue wij hanteren niet te grote groepen zodat we iedereen dezelfde aandacht kunnen geven. 

Er is ook een mogelijkheid om privé een workshop te volgen bij uzelf op locatie, voor meer informatie neem contact met ons op.

Basis Workshop Big Green Egg

Ben je van plan een Big Green Egg of andere kamado aan te schaffen of heb je hem net gekocht en wil je meer te weten komen over dit fantastische product? Schrijf je dan nu in voor deze workshop! Je leert alles over de Big Green Egg van aansteken tot onderhoud, je gaat zelf aan de gang met deze fantastische barbecue en leert gebruik te maken van verschillende technieken zoals het roken van vis of het bakken van een pizza. Deze workshop start om 13.30 en duurt ongeveer 4 a 5 uur en kost 74,95 per persoon.

LightTown Smokers Big Green Egg thema workshop

Ga je de uitdaging met ons aan?? Tijdens deze intieme workshop ga verschillende gangen bereiden op de Big Green Egg. Waarbij je gebruikt maakt van verschillende technieken zoals “roken op hooi” en je gaat koken in een Dutch Oven. Deze workshop duurt ongeveer 6 uur en kost 84,95 per persoon. De workshop start om 13:00 en is afgelopen rond 18.00.

LightTown Smokers bbq class (be a backyard BBQ hero)

Koken op vuur, werken met dutch ovens en low 'n slow op verschillende bbq's! Tijdens deze workshop leren wij jou hou je bij jou in de straat, wijk, in je dorp of misschien metropool de BBQ held kan worden! Amerikaanse Low 'n slow gerechten zoals Spare Ribs, Brisket, Pulled Pork komen aan bod. We werken met een Kettle BBQ, Offset Smoker, Dutchovens en nog veel meer! Maar ook maak je je eigen rub en leggen we alles uit over wat wij doen bij een bbq wedstrijd. De workshop duurt ongeveer 6 uur en kost 74,95 per persoon.       

 

 


 

 

 

 Workshop data 2019

  • Zondag 5 Mei - Big Green Egg Basis Technieken (vanaf 13:30) (De Watermolen van Opwetten)
  • Donderdag 30 Mei - Big Green Egg Basis Technieken (vanaf 13:30) (De Watermolen van Opwetten)
  • Zondag 12 Mei - LightTown Smokers Be a Backyard BBQ Hero (Heyde Hoeve BBQ Class (Heyde Hoeve) (inschrijven via www.heydehoeve.nl)
  • Zondag 23 juni - LightTown Smokers Be a Backyard BBQ Hero (Heyde Hoeve BBQ Class) (Heyde Hoeve) (inschrijven via www.heydehoeve.nl)
  • Zondag 15 december - Big Green Egg Kerst Special (De Watermolen van Opwetten)

Inschrijven doe je via het onderstaande formulier! 

 

Voor vragen omtrent de workshops kun je altijd even mailen naar info@lighttownsmokers.nl of gebruik WhatsApp: 0628979570